Press "Enter" to skip to content

Travis Kelce pronkt met op maat gemaakte Kansas City Chiefs WWE zwaargewichtengordel

De leiders van de Stad van Kansas beà “indigden hun 60 jaarwacht op een Super kampioenschap van de Kom met een nadrukkelijk laat winnen over San Francisco 49ers in Miami op Zondag.

De Kansas City Chiefs werden geëerd voor hun nadrukkelijke overwinning in de Super Bowl met een aangepaste WWE-kampioenschapsriem, die door niemand minder dan tight end Travis Kelce bij de overwinningsparade van woensdag werd geshowd.

Vers van de rug van hun 31-20 winnen over de San Francisco 49ers op zondag in Miami, lijkt het feesten niet te zijn gestorven onder de Chiefs rangen.

En hun ongelooflijke overwinningsparade door Kansas op woensdag gaf hen de perfecte gelegenheid om te pronken met de nieuwste toevoeging aan hun trofeeënkast – een op maat gemaakte WWE-kampioenschapsriem.

Net als de vorige winnaars van de Super Bowl en verschillende andere sportevenementen over de hele wereld is de riem voorzien van het Chiefs-logo en de exacte titel van de Super Bowl die ze hebben gewonnen.

Het dragen van de riem op ware WWE-manier

voor duizenden fans buiten Union Station, onthulde vijf keer Pro Bowler Kelce zijn vreugde om het enorme stuk iconische memorabilia in handen te krijgen.

“Ik weet niet of je deze riem ziet, maar deze riem heeft iets op zich,” zei Kelce.

“Het heeft de zwaargewicht kampioenen van de wereld, baby!”

Volgens de traditie heeft WWE executive Triple H eerder deze week de Chiefs getwitterd om alle betrokkenen te feliciteren en hen te vertellen dat ze ervan moeten genieten met de rest van het ‘Chiefs Kingdom’.

“Voor het eerst in 50 jaar kunnen de Kansas City @Chiefs zeggen dat ze weer #SuperBowl Champions zijn!

“Gefeliciteerd met Coach Andy Reid, MVP @PatrickMahomes, @tkelce, en de hele organisatie.

“Breng deze titel terug naar het #ChiefsKingdom om het te vieren!”

Kelce was een van de vier spelers die op woensdag tijdens de parade het woord voerde, omdat hij een welgemeende toespraak hield als eerbetoon aan coach Andy Reid, die zijn 21-jarige wachttijd voor een Super Bowl ring beëindigde.

“Dit is de mooiste scène die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt,” zei Kelce.

“Wat dacht je van 21 jaar? Jullie weten allemaal wat dat betekent? Iedereen hier denkt: “Oh, zo lang moet ik wachten om legaal een drankje te krijgen.

“Nee. Eenentwintig jaar, dat is hoe lang het al draait voor mijn man Andy Reid.

“En wat doen we? We openen een blikje whoop a** op iedereen. Vierde kwartaal, zes en wat er nog op de klok staat, tien minuten minder… We hebben Pat Mahomes en Andy Reid, schatje. En Sammy Watkins? En Damien Williams?