Press "Enter" to skip to content

Raul Jimenez ‘zou geïnteresseerd zijn’ in Arsenal overdracht als Pierre-Emerick Aubameyang vertrekt.

Arsenaalbaas Mikel Arteta zou kunnen worden gedwongen om een last-gasp ondertekening tijdens de overdracht venster met Pierre-Emerick Aubameyang verbonden met een verhuizing naar Barcelona te maken.

Wolven aas Raul Jimenez zou geïnteresseerd zijn in een overstap naar Arsenal als Mikel Arteta een vervanger nodig heeft voor Pierre-Emerick Aubameyang.

Dat is het standpunt van de voormalige Premier League aas Craig Burley met Aubameyang zijn gekoppeld aan een overstap naar La Liga reuzen Barcelona.

Aubameyang heeft consequent onder de indruk voor Arsenal sinds de toetreding van Borussia Dortmund in 2018, het delen van de Premier League gouden laars in zijn enige volledige seizoen.

De sterke vorm van de Gabonese spits heeft geleid tot banden met Barcelona, die een spits nodig hebben na een blessure van Luis Suarez.

Mocht Aubameyang vertrekken, dan zou Arteta een vervanger nodig hebben en Wolven aas Jimenez is er een die naar verluidt in het oog springt.

De Mexicaan heeft dit seizoen 11 competitiewedstrijden op zijn naam staan om de Molineux-outfit te helpen in hun strijd om een plaats in de top zes.

En Burley gelooft dat een verhuizing naar de Emiraten iets zou zijn dat van belang is voor Jimenez.

Gevraagd op ESPN FC als een Arsenaalschakelaar een zijwaartse beweging voor de 28-jarige zou zijn, zei Burley: “Ik zie Aubameyang niet naar Barcelona gaan – ik denk niet dat hij dat soort speler is.

“Als je kijkt naar Wolven en Arsenal, zijn Wolven op dit moment een betere kant onder Nuno Espirito Santo.

“Maar Arsenal is een grotere club en zal mogelijk een beter team hebben, afhankelijk [van] hoe [Mikel] Arteta het doet met de rekrutering.

“Dus ik denk dat een verhuizing naar Arsenal iets is waar Jimenez geïnteresseerd in zou zijn.”

Arteta had laten doorschemeren dat de Gunners deze maand eerder in de etalage bezig konden zijn, hoewel ze pas woensdag met de komst van Pablo Mari hun eerste handtekening zetten.

De Spaanse baas had gezegd: “Op dit moment is er niets aan de hand.

“De club is bezig met een paar dingen, maar je weet hoe moeilijk dit raam is en ik verwacht niet veel dingen.”