Press "Enter" to skip to content

Love Island’s Lucie Donlan slaat schoten terug met Margot Robbie op boozy afterparty

Lucie Donlan bracht de nacht door met A-lister Margot Robbie en mede-eilandbewoners Jordan Humes en Michael Griffiths.

De babe Lucie Donlan van het Eiland van de liefde schoot aan bekendheid op de ITV2 het dateren show minder dan 12 maanden geleden en nu wrijft zij schouders met Hollywoodsterren.

Het blijkt dat de surfer chick, 21, heeft een nieuwe vriendin in A-lijst actrice Margot Robbie na de ontmoeting bij de filmpremière van de actrice ‘laatste blockbuster, Birds of Prey: En de Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn op de BFI IMAX op woensdag.

De Oscar-genomineerde actrice fangirled volledig toen ze Lucie en haar collega Love Island 2019 sterren Jordan Hames en Michael Griffiths ontmoette op de rode loper op de ster-bevlekte gebeurtenis en ging om te poseren voor egoïsme met de realiteit tv-sterren.

Om meer tijd te kunnen doorbrengen met de voormalige eilanders, nodigde Margot het trio uit voor de afterparty, waar de groep tequila shots maakte.

De eilandbewoners konden het niet laten om hun nieuwe vriendschap met Margot te tonen en plaatsten verschillende video’s en foto’s op Instagram.

Lucie plaatste een selfie met Margot op haar Instagram-verhaal naast de tekst “Dit meisje”.

De blonde bom plaatste later een video van zichzelf, Jordan en Michael die met de Wolf van Wall Street ster gaan drinken.

Jordan ging naar de site voor het delen van foto’s om een egoïst van hem en Margot te delen, met als bijschrift “I swear this ain’t Photoshop”.

Het is niet de eerste keer dat de actrice Harley Quinn haar liefde voor de ITV2-show uitspreekt en toegeeft dat zij en haar man Tom Ackerley fanatieke kijkers zijn en elke avond religieus naar het programma kijken.

Margot was zelfs te zien in de vierde serie van Love Island toen haar naam opkwam in een van de uitdagingen van de show.

In het Twitter Bingo-spel kregen de Islanders de opdracht om de lege plekken op de tweets over hen in te vullen, met één onthullend commentaar dat Margot over de deelnemers had gemaakt.

De tweet, die verwees naar Dr. Alex George en Megan Barton Hanson, las: “Ik zou graag zien dat op het moment dat Dr. Alex de video van BLANK BLANK ziet, hij hem niet alleen bij naam noemt, maar eigenlijk gevleid is dat hij de hare noemt. Als hij Megan niet kan hebben, dan is Megan’s lookalike misschien wel goed.”

Toen Alex en zijn mede-sterren de naam van de Australische schoonheid Margot fluisterend als antwoord zagen, sprak Alex met een ster in ongeloof: “Dat kan niet.

Toen het antwoord eenmaal als waar was geopenbaard, sprong Alex op zijn voeten en sloeg de lucht in opwinding.

Margot heeft haar mening over de deelnemers van dit jaar nog niet geuit, maar heeft de serie ongetwijfeld ingehaald toen ze de wereld rond reisde om haar nieuwe film te promoten.