Press "Enter" to skip to content

Kroningsstraat Geoff ziek misbruik escaleert als hij Yasmeen bedriegt…

Geoff Metcalfe van de Kroningsstraat wordt geplaatst om dingen aan een ander niveau te nemen aangezien hij kijkt geplaatst om op zijn vrouw Yasmeen Nazir te bedriegen, die hij heeft misbruikt.

Geoff Metcalfe (Ian Bartholomew) van Coronation Street is ingesteld om het hart van Yasmeen Nazir (Shelley King) te breken, omdat hij er zeker van is dat hij haar in de komende scènes zal bedriegen.

Kroningsstraat spoilers foto’s hebben laten zien Ian filmen scènes in een restaurant met een mysterie glamoureuze vrouw, hint hij zou kunnen zijn over het doen van de vuile.

Deze theorie lijkt te worden bevestigd als Ian werd gezien met een boeket bloemen en een fles wijn in de hand, wat doet vermoeden dat er sprake kan zijn van romantische spanningen.

Wie is de mysterieuze vrouw, en zal Yasmeen erachter komen?

Fans zijn ziek geworden door Geoff’s zieke misbruik van zijn vrouw Yasmeen, omdat ze hem zagen dat hij geheime camera’s in hun huis installeerde, zodat hij haar altijd in de gaten kon houden.

Hij vertelde haar vrienden en familie ook dat ze een gewelddadige alcoholiste is nadat hij werd betrapt op het schreeuwen naar haar, en heeft zelfs geprobeerd Yasmeen te beïnvloeden om het zelf te geloven.

Geoff heeft onlangs ook de controle over haar financiën overgenomen, en heeft haar er zelfs van overtuigd om een deel van haar Speed Daal eigendom aan hem af te staan, zodat elk aspect van haar leven door hem wordt beheerd.

Intussen is zijn misbruik nog verder gaan escaleren als ze per ongeluk zijn goocheltruc op Tianna’s verjaardagsfeestje verpest.

Het wordt claustrofobisch, Yasmeen’s uitbarsting wordt gefilmd en online gepubliceerd, waardoor een woedende Geoff die vastbesloten wordt om haar een lesje te leren, vernederd wordt.

Om haar te straffen, sluit Geoff haar op in de kist en loopt het huis uit, waardoor ze vast komt te zitten en doodsbang wordt.

Ze wordt ontdekt door Geoff’s zoon Tim, en als Geoff probeert aan te dringen dat hij dacht dat hij het open liet, is hij niet overtuigd door de excuses van zijn vader.

Yasmeen vertrouwt dan Eileen Grimshaw toe en zegt dat Geoff haar met opzet heeft opgesloten, waarbij hij haar man in paniek brengt als hij zich realiseert dat hij op het punt staat om gepakt te worden.

Hij draait haar lijn over zijn mishandelende ex-vrouw, maar zal het genoeg zijn om Yasmeen te stoppen met hem te rapporteren?

Corrie gaat morgen om 19.30 uur verder op ITV.