Press "Enter" to skip to content

Holly Willoughby voegt aan ‘This Morning feud’ toe door Eamonn en Ruth te snotteren…

Holly Willoughby schijnt om ,,deze Morgenvete” geruchten na het nemen van swipe bij Eamonn Holmes en Ruth Langsford gevoed te hebben.

Maandenlang zijn er geruchten en speculaties dat de presentatoren van This Morning in een “bittere vete” zitten.

En nu heeft Holly Willoughby, 38, de speculatie van de fans aangestoken nadat ze Eamonn Holmes en Ruth Langsford na de National Television Awards heeft geknuppeld.

De ITV-bom nam naar haar officiële Instagram-account om een selfie te delen met haar mede-sterren Phillip Schofield, Ruth en haar man Eamonn.

Holly deelde ook een reeks foto’s met andere beroemdheden van de avond op een kleine diavoorstelling aan haar 6,1 miljoen volgelingen, waaronder Ashley Banjo en John Barrowman.

Maar Holly ontstak de vonken van de vete door alle andere celebs te taggen, behalve Ruth en Eamonn.

De mam-van-drie had de tijd genomen om John en Ashley te markeren, maar heeft haar getrouwde mede-sterren niet gelabeld.

In de knip, Holly kan worden gezien het houden van haar telefoon als ze grijnst, terwijl de ster in de lens met Phillip stond naast haar grijnzen van oor tot oor.

Zat achter hen, Ruth leunt over haar stoel om in het frame te komen als Eamonn zit een beetje achter haar fronsen.

Holly bleek ook het paar in haar bijschrift te negeren, zoals ze schreef: “Nu ben ik gewoon foto’s aan het vinden op mijn telefoon! Deze jurk met Ashley Banjo, Phillip Schofield en John Barrowman,” gevolgd door de omgekeerde emoji.

Echter, haar fans leken het meest gelukkig om gewoon het hele team samen te zien, een volgeling commentaar: “Leuk om het hele team te zien, was zo blij om jullie allemaal samen te zien. Gefeliciteerd This Morning team.”

Een tweede opmerking: “Holly en Eamonn geven het grote likjes met zijn pouty pouty.”

Eerder op de avond waren de fans zeker van een vete nadat Phil en Ruth niet naar elkaar keken toen ze zich een weg naar boven baanden om de prijs voor Live Magazine Show op te halen.

Rapporten van vorig jaar beweren dat Ruth een officiële klacht heeft ingediend over Phillip nadat hij haar had afgesneden tijdens een toe-curling live TV-moment.

Een bron vertelde destijds The Sun: “Ruth en Eamonn lijken allebei hard behandeld te worden door Phillip.

“Nadat Phillip haar letterlijk had afgesneden in het midden van een zin in de uitzending toen ze gastvrouw was van Loose Women besloot ze dat het genoeg was. Nogmaals, er is niets veranderd.

Vanochtend om 10 uur ‘s ochtends op ITV1.