Press "Enter" to skip to content

Eagle-eyed Newcastle fans betrokken over de voorbereiding voor Oxford Utd FA Cup replay

De fans van Newcastle United werden door de voorbereiding van hun kant op de vierde ronde van de FA Cup van dinsdagavond tegen Oxford United achtergelaten, omdat de eksters “oefenstraffen” werden gesignaleerd.

Newcastle United fans werden verlaten betrokken door hun kant het beoefenen van sancties voor de vierde ronde van de FA Cup van dinsdag tegen Oxford United.

De Magpies speelde een doelloze impasse tegen de League One oppositie in de eerste vierde ronde vergadering tussen de partijen, met de promotie-jagers houden hun eigen op St James’ Park.

James’ Park. De opstelling van een replay in het Kassam Stadion op dinsdagavond, waar Newcastle zal streven naar het doorbreken van hun twee goalless game streak, die ook een 0-0 gelijkspel tegen Norwich City op zaterdag hebben opgenomen.

Oxford United, aan de andere kant, klonk een 2-1 overwinning op Blackpool in het weekend en zal hopen op een herhaling van hun 2016/17 FA Cup campagne, wanneer ze Newcastle verslaan met 3-0 in Oxfordshire in hetzelfde stadium.

Newcastle echter niet zijn geslagen sinds de 3-0 verlies aan Leicester City New Year’s Day, het vermijden van nederlaag in hun laatste zeven wedstrijden in alle competities.

Ondanks de ongeslagen run, de Toon zijn nog niet veilig in de Premier League en slechts twee overwinningen sinds de jaarwisseling is niet genoeg om eventuele degradatie angsten te verlichten net nog niet.

De midweek FA Cup botsing zal de mannen van Steve Bruce een kans geven om hun aanraking voor het doel te herontdekken, waarbij de noordoostelijke kant er dit seizoen slechts in slaagt om drie of meer doelpunten te scoren in twee wedstrijden tot nu toe.

Maar de ventilators waren lichtjes bezorgd toen de beelden van de ploeg schijnbaar praktiserende sancties voor het spel van de Dinsdag nacht tegen de kant van Karl Robinson werden gepost.

In reactie op de post van de club, schreef een Newcastle-fan: “We moeten vertrouwen hebben… eerste twee foto’s en ze oefenen strafschoppen uit.”

Terwijl een andere supporter toevoegde: “Ze oefenen straffen!!!!!!! Ze verwachten ze niet te verslaan in 90.”

Een derde fan getweet: “We zijn echt aan het oefenen met straffen als voorbereiding op League 1 Oxford… LEAGUE ONE.”

Onder de spelers die ‘oefenstraffen’ hebben geknapt waren middenvelder Miguel Almiron en middenachter Florian Lejeune.

Deze laatste maakte twee doelpunten in twee minuten in Newcastle’s laatste scoren, toen de Fransman met zijn last-gasp brace de Magpies een punt verdiende tegen Everton in Goodison Park.

En de 28-jaar-oude goalscorende heldendaden brachten een fan ertoe om te schrijven: “Lejeune werkt aan de schietpartij, dus hij is scherp om morgenavond de top te spelen, toch?”

Andere supporters verwachtten het ergste voor de aftrap, met velen die een verpletterend strafschotverlies voorspelden voor de misvallende Mags.

Een fan schreef: “Vanavond heeft 0-0 en een penalty shoot out verlies geschreven… #nufc”

Terwijl een andere supporter voorspelde: “Oxford om te winnen op strafschoppen. We kunnen nauwelijks de vloer aanvegen met een dweil de laatste tijd.”

Een laatste fan beweerde: “Het zou typisch Newcastle zijn om 1-1 te zijn na 90 minuten niets gebeurt in extra tijd en we worden geslagen op pennen. Dat is voor mij een zeer waarschijnlijke uitkomst.”